KINKY STREETFOOD

Recentebeoordeling


4 sterren uit 23 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kinky Streetfood. Meer weten? Ontdek meer

31 mrt 2024 om 0:19 Very nice
5 feb 2024 om 20:30 I liked it !
13 jan 2024 om 20:33 Delicious !! Zo heet de burger ook die ik had besteld. Alles was op tijd en de kok was heel vriendelijk. Zou het iedereen aanraden, je weet niet wat je mist :-)
2 jan 2024 om 1:36 Cold Food
11 dec 2023 om 7:37 Het eten (burgers en patat) werd koud bezorgd, beetje jammer voor het bedrag dat je betaald. Kwaliteit is echt achteruit gegaan.
10 dec 2023 om 10:23 Food was great, it only arrived almost cold. The delivery person gave even said: "I hope it's still warm." It wasn't.
12 nov 2023 om 21:33 De burger was al op me wachten. Alles op tijd en zeer klantvriendelijk. De burger was overheerlijk. Echt een aanrader voor onderweg, voor mij dan!
11 nov 2023 om 21:41 Heel lekker eten en snel voorbereid!
6 nov 2023 om 21:09 Ben gek op de Kinky hamburgers en heb afgehaald. Nieuwe eigenaar en ben meer dan enthousiast. Zeer vriendelijk bediend en de hamburger was heerlijk. Tot een volgende keer Kinky kok !!
6 nov 2023 om 9:22 I was drunk and far away from Amsterdam so put the wrong addresses, cause there’s the same road name in Soest, so I got nothing, but driver is cool, call me and we realize the mistake, eat nothing but the service is cool
5 nov 2023 om 2:07 Eten weg gegooid, was te vettig. echt niet normaal.
5 nov 2023 om 0:04 Heer lekker eten en klantenservice was goed!